Hogy működik az, ha csak az egyik fogsoromat szeretném szabályozni?
Figyelt kérdés
Az alsó és felső fogsoromra is ráférne a fogszabályzás, de az alsó nem olyan vészes, nem is zavar. Plusz drágább is lenne, így úgy döntöttem csak a felsőt csináltatom meg. De hogy működik ez? A két fogsor alapból kiegészíti egymást, egyik fogam sem ütközik, de ha a felső fogsorom rendbe lesz szedve, akkor már nem az eredeti helyükön lesznek, és attól félek ütközés lesz az alsókkal. Ezt ki tudják alakítani a fogorvosok, hogy jó legyen? Fogalmam sincs hogyan működik.2021. máj. 12. 16:46
2/5 anonim válasza:
Ez nem igy megy, orvos donti el, hogy kell-e mindketto fogsorra.
Nagyreszt kell egyebkent, mert ugy lesz csak igazan jo az eredmeny.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy létezik e ilyen, hogy csak az egyik fogsort csinálják meg. Nekem a felső normálisan állt, semmi baja nem volt, csak az alsó volt csálé, mégis mind a kettőn volt fogszabályzó, hogy a végén illeszkedjenek egymáshoz.
4/5 anonim válasza:
Csak az egyiken az gányolás, ne is engedd úgy, rendes eredményt nem lehet elerni ilyen formában. Tudom, hogy drága, de vedd úgy, hogy ezt egész életedre "fekteted be"
5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem azt mondták eddig, hogy lehet csak az egyiket, úgyhogy nem is gondolkoztam mindkettőben, de aztán megkérdőjeleződött bennem, hogy úgy hogy működne.
Akkor ezek szerint sehogy.
Köszönöm a válaszokat!
2021. máj. 18. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!