Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Akkor hogyha túl sok fogam...

Akkor hogyha túl sok fogam van és egymásra is ránőttek még lehet szabályozni fogszabályozóval?

Figyelt kérdés
Leginkább az egyik elölső fogam zavar ami úgy kiáll hogy mosolygásnál rendesen rosszul érzem magam... Csak az a baj hogy szerintem csak úgy lehetne azt beljebb szabályozni, ha lenne a helyén neki elég hely. De sajnos nincs. Esetleg tudja valaki hogy fogszabályozóval arrébb lehet e más fogakat tolni hogy egy kiálló beférjen a helyére? Vagy csak olyan fogakat tudnak szabályozni amik rosszul állnak de amúgy beférnek a helyükre? Előre is köszi!

2018. júl. 27. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Hogyne lehetne! Nekem az egyik fogam lógott rá a másikra, aztán olyan szépen a helyére tették! Csak menj el fogszabályzásra, ott mindent elmondanak, segítenek!
2018. júl. 27. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs eleg hely akkor kiszoktak huzni fogat max 1-2 de altalaban nincs ra szukseg mert a fogak torlodasa altalaban azert van mert haromszogben vannak ez annyi hogy keskeny a fogaknak az ive, Nalam is ez volt.. most mar 1 ev alatt helyre lehet allitani...
2018. júl. 27. 15:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Elvileg azért torlódtak össze mert nincs elég hely nekik ezért a fogszabályzó sem fog ezen segíteni. Egyszerűbb ha kihúznak 1-2-őt és szép lesz fogszabival.
2018. júl. 27. 15:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor lehetséges :D Köszönöm a válaszokat! :) Még azt szeretném megkérdezni hogy ha Budapestiek vagytok akkor melyik fogorvost ajánlanátok?
2018. júl. 27. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én a Heim Pálba járok, az állami ugye. Magánorvost nem tudok ajánlani. Meg kb. csak ezt ez egyet ismerem. De szerintem nagyon jó, meglepően jól végzik a munkájukat.
2018. júl. 27. 19:23
 6/7 anonim válasza:
Nekem is ilyesmi a fogam ki fogják húzni 4 fogamat felül alul 2tot es utana rakjak fel a fogszabit
2018. júl. 31. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:
En a sthaly utca 2/a ba jarok 5 vagy 6 ker magan rendelo ott egyben van fogorvos meg aki csak huzigalja a fogat, mut meg van fogszabalyzos is. Szeretem rendesek rugalmasak.
2018. júl. 31. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!