Szerintetek sárgák a fogaim?sajnos genetikailag ilyen,pedig mosom rendszeresen
Figyelt kérdés
2021. dec. 3. 14:20
11/25 anonim válasza:
Hát, jobb később mint soha. Teljesen rendben vannak a fogaid.
12/25 anonim válasza:
Szerintem nem sárgák de elég félelmetesek azért.
13/25 anonim válasza:
Nem sárgák.Természetrs színűk van.Enyém kicsit sárgábbak,de ezekkel sincs semmi baj
15/25 anonim válasza:
Szia! Teljesen okés, nem sàrga!
16/25 anonim válasza:
Nem,teljesen normális színük van.Ne a hollywoody filmekbe lévők fogait vedd alapul,azok még kihuzatni is hajlandóak az amúgy teljesen épp fogaikat,és implattal pótoltatni őket egy-egy film erejéig...
18/25 anonim válasza:
Jaaa, szoval nem kekesfeher mufogsorod van, ez a gond? Hat igen, igy az emberek konnyen azt fogjak hinni, hogy sajat fogaid vannak.
19/25 anonim válasza:
Teljesen normàlis a fogaid szine!
20/25 anonim válasza:
Szerintem is teljesen rendben van a fogaid természetes színe. Én rendszeresen mosva, tisztogatva, korábban soha nem foglalkoztam a fogaim színével. Amikor aztán néhány évvel ezelőtt -sajnos- több fogamat érintő fogpótlás vált szükségessé, meglepődtem kissé. A fogorvos színnel kapcsolatos kérdésére, elhamarkodottan azt feleltem, hogy minél fehérebbet szeretnék. Aztán mikor a színskála alapján az én fogaimhoz illő színt megmutatta nekem, azt meghökkentően sárgának találtam, mígnem be kellett látnom, hogy valóban épp olyan színű a többi fogam is. Egyébként visszaemlékezve, az én "sárgámtól" még sokkal sötétebbek is voltak azon a színskálán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!