Valaki ismer Budapesten olyan fogorvost aki csinál beavatkozásokat érzéstelenítő nélkül?
Figyelt kérdés
Már két fogorvosnál voltam de azt mondták hogy anélkül nem csinálnak.
Most már jó volna találni valakit mert még örülök a fájdalomtól.
2021. nov. 15. 05:56
11/20 Ypszilon1980 válasza:
Miért ne lehetne elérzésteleníteni a gyökérkezelést? Nekem világ életemben így csinálták mindig.
12/20 A kérdező kommentje:
10
Nincs rá keretem hogy altatásban kérjem.
Délutánra van egy programálásom. Elmegyek hátha el vállalja.
Megpróbálom elmagyarázni hogy nagyon félek a tűtöl és ha meglátom el ájulok.
2021. nov. 15. 10:27
13/20 anonim válasza:
“ Miért ne lehetne elérzésteleníteni a gyökérkezelést? Nekem világ életemben így csinálták mindig.”
Mert tudnia kell, hogy tényleg sikerült. A doki akit linkeltem erre specializálódott
14/20 Ypszilon1980 válasza:
Mindenhol érzéstelenítenek, az más kérdés, hogy előtte megnézi érzékeny-e még.
15/20 anonim válasza:
Tömésnél én sem szoktam kérni. Illetve voltak kisebb dolgok is amikor nem kértem. A doki elfogadta, mondta, hogy szóljak ha fáj és akkor ad közben szurit. Több dokinál voltam, senki nem ragaszkodott, hogy adjon injekciót.
16/20 A kérdező kommentje:
Én akiknél voltam azt mondták hogy nem húznak fogat érzéstelenítés nélkül.
2021. nov. 15. 12:25
17/20 anonim válasza:
Fogat senki sem húz ki érzéstelenítő nélkül. Te belegondoltál egyáltalán abba, hogy az mekkora fájdalommal jár? Ráadásul neked gyanítom be is van gyulladva, mivel írtad, hogy jelenleg is nagyon fáj. Egyetértek az előttem válaszolókkal, tényleg komolytalan vagy. Az érzéstelenítő beadása semmi ahhoz képest, amikor egy gyulladt fogat húznának ki érzéstelenítő nélkül.
18/20 A kérdező kommentje:
17
Nem tudom be van e gyulladva de minden esetre most elmegyek három órára a fogorvoshoz és akkor még kérem hátha lessz olyan kedves és még csinálja anélkül.
2021. nov. 15. 13:06
19/20 anonim válasza:
Én is félek a tűtől, szintén ájultam már el többször, de valahogy ki lehet bírni. Miután kihúzza a tűt próbálok megnyugodni és mély levegőt venni, az általában segít. És arra gondolok, hogy nem naponta járok ide úgysem.
20/20 janicsuhran válasza:
Csukd be a szemed es ugy nem fogsz elájulni, majd kérd meg hogy fektessenek vízszintesbe a székben a szuri után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!