Ha be van gyulladás a fogam és gyökér kezelni fogjàk, akkor tényleg nem hasznàl az érzéstelenítő?előzöleg bevolt dagadva az arcom és nagyon fàjt pàr napig.antibiotikummal elmúlt a dagadàs és a fàjdalom is.
Engem is remisztgettek ezzel, de en nem ereztem semmit a gyokerkezelesbol, pedig iszonyatosan fajt mar a fogam.
2 injekciot kaptam, a masodik az kemeny volt, azt hittem, beszarok, annyira fajt, de utana a kezelesbol tenyleg semmit nem ereztem.
Ha Már be volt dagadva az arcod, akkor az a fog réges rég elhalt, még érzéstelenítő nélkül sem fogsz semmit sem érezni, nagyon max egy kis nyomást, amikor közelít a gyökér végéhez.
A gyökérkezelés akkor lehet fájdalmas, ha a fogbél van begyulladva, de annak is vannak fázisai, tehát még önmagában a fogbélgyulladás is kevés egy jó kis rémisztgetéshez.
Nekem nyáron úgy begyulladt az egyik tömött alsó hátsó fogam, hogy azt hittem, megőrülök. Tudtam, hogy ebből gyökérkezelés lesz.
Biztos voltam benne, hogy ezt nem tudja majd teljesen elérzésteleníteni.
Amikor már lent járt a fúrásnál a fogbélnél, jeleztem, hogy érzékeny. Akkor adott még egy szurit és utána tényleg csak annyit éreztem, mintha nagyon apró áramütés csipkedne. Jó fogorvos kell hozzá. Nekem tényleg nagyon gyulladt volt, mondta a doki is, hogy nagyon vérzett a fog belseje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!