Normális, hogy így varrta össze a fogorvos az ínyemet? (kép) Amikor kiszedik kapok egyáltalán érzéstelenítőt?
Csütörtökön kihúzták a bölcsesség fogam. Össze kellett varrni. Most csütörtökön megyek vissza, hogy kiszedjék a damilt.
A rózsaszín körben lévő damil bele áll a szám oldalába és bele gebedek úgy fáj...nyugtassatok meg, hogy ez normális. Nem igazán értem mi köze van a szám belső részének (ilyen messze) a hiányzó foghoz és eléggé kétségbe vagyok esve.
(Nem az a damil nem lifeg, hanem rendesen benne van a húsban.)
Valószínűleg megszaladt a véső amikor kikalapálták a fogad és hosszan felvágta az ínyed - ezért kellett hosszan összevarni.
Menj vissza és vágasd le a szúrós damil véget. Házilag ne kezd el nyiszálni, mert elvágod a csomót vagy magadat.
Kiszedésnél nem jár érzéstelenítő. Épp ezért többnyire kellemetlenebb mint maga a varrás. De nem fog sokáig fájni, túléled.
Nem kalapált O.o
Simán kikapta, csak bele tört az egyik vége a fognak.
Nyilván én nem fogok hozzá nyúlni, inkább megvárom a csütörtököt.
Mellesleg kössz, tudom, hogy túlélem, csak mostmár azt is tudom, hogy eleve leszedálva kell mennem akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!