Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Van olyan szép, csinos huszoné...

Van olyan szép, csinos huszonéves lány, akinek nagyon rossz állapotban vannak a fogai?

Figyelt kérdés

2021. nov. 9. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Biztos. Miért?
2021. nov. 9. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Ha ez a fétised, kicsit el kell szomorítsalak barátom, ehhez általában jár egy kellemetlen szájszag is
2021. nov. 9. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Fúj
2021. nov. 9. 19:11
 4/7 A kérdező kommentje:
2021. nov. 9. 19:25
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Van egy sanda gyanúm, hogy azt is te írtad ki
2021. nov. 9. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:
92%
Van, sajnos. Nem mondanám, hogy nagyon rossz, de nem tökéletes. Genetikailag nagyon hamar romlanak a fogaim, és hiába próbálok rá nagyon vigyázni, folyamatos kezelés alatt állok. Nem gondolom magam igénytelennek, folyamatosan fizetem a fogorvost, gyógyítjuk a fogaimat, de közben folyamatosan romlanak is. Napi 2x mosom, fogselyem, meg minden, és még így is... Pont hétfőn megyek újra, épp gyökérkezelünk egyet. Nem vagyok rá büszke, de nem is érzem magam rosszul miatta, mert mindent megteszek, a dokim is megmondta, hogy sajnos ez ilyen lesz.
2021. nov. 13. 08:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan kicsit idősebb vagyok,30as,de sajnos nekem is romlanak a fogaim.Rendszeresen járok ellenőrzésre,jó minőségű fogkrémet használok.Sajnos egy nőgyógyászati probléma miatt hormongyógyszereket szedek 4 éve,azóta sajnos jelentős a romlás..Mindent megteszek,de de ez van
2021. nov. 23. 19:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!