Mennyire normális bölcsességfog kihúzása után ezeket észlelni?
Sziasztok.
Ma volt bölcsességfog műtétem.
Utána sokáig jól voltam még de így este fele kezdtem baromi rosszul lenni.
Először hidegrázás érkezett, konkrétan mintha valami rohamom lenne vagy egy jégkamrában lennék, reggel is hideg volt de nem reszkettem ennyire, ez durva.
Aztán erős fejfájás, de ez lehet amiatt, mert egész nap nem ettem mivel fogászaton voltam végig.
Később a hőm 36.6 volt ami magas az átlag 36.1hez de később 37.7 volt és tényleg lázasan érzem magam.
Meg még vérzik de nem olyan vészesen, pedig tartottam a vattát oda.
Így reagál a testem erre meg az egész napi stresszre?
Mikorra fognak enyhülni?
Nagyon rosszul vagyok..:(
24L
még annyi hogy kicsit furának érzem a fülemet mintha visszhangos lenne vagy nem is tudom. ez lehet amiatt van hogy annyit feszítegették meg minden?
-van még az is hogy mikor végeztünk befogta az orromat és mondta hogy fújjak mintha zsepibe fújnék 2x és nem igazán érettem miért volt ez, mit néznek ilyenkor?
Igen ahogy linkelték.
Friss az egész, gondolom vissza kell menned kontrollra.
Addig ennek múlnia kéne, de mindenképpen említsd meg.
Bölcsesség fognál jelentős. Nekem 1 órás küzdelemmel szedték ki. Unokatesómnak beletört az egyik gyökér csúcs, 2 órát kínlódtak vele...
Ha rosszul húzzák ki vagy olyan be tud gyulladni az egész óbelebanc ami megöl még pár fogat mellette...
Nem jelentős de igényel odafigyelést. Hátsó fogakat szájsebészeten javasolt kiszedetni, egy sima fogorvos nem biztos hogy tud vele mit kezdeni ott helyben ha gond van. Akkor meg dupla idő dupla kínlódás.
Nekem megnézték és már mondták is hogy keres szájsebészt inkább ő...
Egy gyökeresnél valóban nem komoly egy hölgy fogorvos is kikapja könnyedén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!