Mire számítsak? (ki fogják szedni a bölcsességfogaimat)
Ma lesz, gondoltam előtte érdeklődök :)
ez nem olyan szokott lenni hogy valami nagyon erős érzésteleníntőt adnak utána meg kábák szoktak lenni az emberek? vagy az minél van?
A YouTube videókban... Meg, ha kell mondjuk bekábítani a nem együttműködő gyereket. De az altatásos, csak nem mély.
Ha meg nem fér hozzá, akkor a vésővel kipiszkálja onnan úgy is. Akkor azt sem fogod érezni. Utána fáj.
másik kérdés:
ma csináltak röntgent ilyen mini röngtgen az egyik alsó fogamra amihez az ujammal kellett odaraknom azt a valamit..és az államhoz alulra tettek ilyen kicsi röngtengt viszont nem mondta hogy be kéne csukni a szemet, a gép se mondta mint máskor..de én becsuktam viszont nem biztos hogy időben vagy mi baj lehet ebből? azóta csomó idő eltelt amúgy. máskor mondta hogy csukjam be amikor ilyen fej körül volt de most nem mondott semmit...lehet ilyenkor nem kell? becsuktam persze csak nem tudom mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!