Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Más is szokott foghúzá közben...

Más is szokott foghúzá közben kiabálni, üvöltözni?

Figyelt kérdés

Múltkor kihuztak az egyik fogamat nem fájt csak vérzett, és feszített az inyemnél és sokszor kiabáltam hangosan mert féltem. Aztán sírtam is. Szajsebesz orvosom meg kirohogott hogy hisztis vagyok.

24 éves férfi vagyok amúgy

2021. okt. 9. 12:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#9-es vagyok. Még hozzátenném, nekem bal alsó bölcsességfog volt. A szuri után negyed órát unatkoztam a székben, utána kevesebb mint öt perc alatt ki lett húzva a fog, és kb. öt percet babrált a bevarrással.
2021. okt. 9. 13:56
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Igen, gyerekek. De azok közül se mindegyik.
2021. okt. 9. 14:12
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem kértem minősítést mert rosszul esik. Mi az hogy gáz vagyok meg hogy ezzel bántom az orvost?

Arról én nem tehetek hogy folyik a verem, recseg ropog a fogam és vagy húsz percig szedte ki. Majd ha nektek is ilyen kellemetlen, begyulladt fogat kell kiműteni akkor lehet pofazni. Köszönöm.

2021. okt. 9. 16:57
 14/20 jeverezi ***** válasza:
100%
Legalább megköszönted kedves kérdező, hogy az orvos kihúzta SIKERESEN a fogat??
2021. okt. 9. 17:03
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
Kedves kérdező - én megértem, hogy rosszul esik személyed mások általi leminősítése. De nem rossz szándékból minősítettek így, hanem azért, mert az általad leírt viselkedés tényleg nem felnőtt emberhez méltó. Tanulj belőle!
2021. okt. 9. 17:34
 16/20 anonim ***** válasza:
47%
A "24 éves férfi" mondatodból a 'férfi' szót nyugodtan töröld.
2021. okt. 9. 17:35
 17/20 anonim ***** válasza:
90%
Volt műhiba? Elszúrták az érzéstelenítést? Valószínűleg nem! Akkor pedig - kedves kérdező - mindent sikerült tisztáznod és nem élt senki vissza a bizalmaddal, csak véleményt nyilvánítottak a leírt esetről. Ugye?
2021. okt. 9. 17:39
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva, ha nem fáj, akkor nem értem, hogy mi szükség van a műsorra, rendkívül zavaró ugyanis az orvos számára, ha beleüvöltenek az arcába. Próbáld ki, kérd meg egy barátodat, hogy perceket keresztül visítozzon tőled pár centire, te meg eközben próbálj nagyon odafigyelni valamire, pl olvass egy könyvet. Látni fogod, hogy ez így nem annyira teljesíthető. Csak az orvos ugye a te egészségedet és ezáltal a saját engedélyét kockáztatja. Aki nem tud uralkodni magán, az kezeltesse magát, vagy vegyen be nyugtatót. Több olyan, amúgy kiváló orvossal találkoztam már, ahol az első cirkusznál vége a kezelésnek.
2021. okt. 10. 10:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát, elég hamar elkezdtek romlani a fogaim, 4.-es voltam mikor az első csontfogamat húzni kellett. Be volt gyulladva, nem hatott az érzéstelenítő egyáltalán, kb. olyan érzés volt mintha égő vasat nyomnának az ínyembe, úgyhogy igen, volt hanghatás rendesen. :D Akkor az orvos "elnézőbb" volt, bár megjegyezte, hogy szerinte ez "nem fájhatott ennyire". Ha szerinted egy 10 éves gyereket leoltanak, veled miért ne tennék? Felnőtt ember vagy, nem egy általános iskolás kisgyerek.

Egyébként ezzel tényleg zavarod az orvos munkáját is. Ha ilyen problémákkal küzdesz, ajánlom nézz utána, hogy Mo.-n is végeznek pénzért fogorvosi kezelést altatásban, az lenne a neked való. Egy ismerősömnek például csak így tudták kihúzni a rossz fogait, mert a csaj elájul 2 csepp vér látványától is. :)

2021. okt. 20. 12:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Én most egy hang nélkül kibírtam. A félelmem lassan elcsitult.

Máskor sem szoktam üvöltözni, kiabálni. Egyszerűen erős az önuralmam.

És egyáltalán nem volt olyan vészes, mint amire számítottam. Mosolyogva jöttem ki délelőtt a fogorvosi székből (szájsebészet.)

Nő vagyok.

2021. nov. 26. 13:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!