Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Valaki kérem segítsen! Nagyon...

Valaki kérem segítsen! Nagyon fontos. Lecsúszhat a fogszabályzó?

Figyelt kérdés
Pénteken megkaptam a fogszabályzóm, addig alig ettem rendes ételt fogfájás miatt. De ma sokat utaztunk és meg kellett álljunk a kfc-be, hogy együnk valamit én pedig megettem két szendvicset. És ott ugye elég kemény a hús, mert ropogós. Most pedig olyan érzésem van mintha a fogszabályzóm le lenne csúszva a fogszabályzó és nem érzem olyan szorosnak, meg olyan érzés mintha a fogaim alján lenne. Vajon csak azért érzem így, mert eddig nem ettem, csak puha ételeket és azt is csak úgy hogy hátul rágtam, elől nem, vagy tényleg lecsúszott? Köszönöm szépen ha elolvastad és válaszolsz. Sokat jelent nekem

2021. szept. 29. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Azért csak látod ha belenézel a tükörbe, hogy lóg e az a fém, amiben a drót van. Más nem belenyúlsz az ujjaddal a szádba, és egyesével megnézed, hogy mozognak e. Ne legyél életképtelen.
2021. szept. 29. 16:53
 2/5 A kérdező kommentje:

Megnézte már, de nem érzem hogy mozognának. Csak azt hogy mintha lejjebb került volna.

Fém nem lóg

2021. szept. 29. 16:56
 3/5 anonim válasza:

Nekem az elején volt, hogy kicsúszott a drót, 2 év után meg olyan, hogy 2 leesett, megmozdult a brekettek közül.

Valószínűleg szerintem csak a fogaidat érzed.... Mozognak, érzékenyebbek, jobban megterheli. Szerintem szendvicset, szétszabdalva egyél.

Amúgy te jól bírod, én első héten pépeset ettem, mindenhol kikezdte a szám, nyelvem, pösze volta, fájdalomtól alig lézetem...

2021. szept. 29. 17:59
 4/5 anonim válasza:
*voltam, léteztem
2021. szept. 29. 18:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az ív, azaz drót mozdulhatott el.
2021. szept. 29. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!