Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyi idő volt míg felkerült...

Mennyi idő volt míg felkerült a fogszabályzótok?

Figyelt kérdés

1.Hány hét telt el, míg az első konzultáció után felkerült a fogszabályzótok?

2. Milyen fogszabitok volt?

3. Magándoki, vagy sztk?

4. Hány évesek vagytok?

2021. szept. 24. 17:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb. 2 hónap volt, mert a felrakás időpontját át kellett tetetnem a beosztásom miatt, és annyira nem volt akkor épp szabad időpontjuk, hogy 1 hónapot csúszott majdnem. Felül porcelán van, épp ma tették fel az alsó egy részét, az sima fém. Csak magándoki jöhetett szóba, mert már 26 éves vagyok.
2021. szept. 24. 18:04
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

1. 25 hét telt el pontosan, de közben tömték egy fogamat és egy hónapot halasztódott is a feltétel időpontja iskolai programom miatt

2.Önligírozó fém

3. Magán

4. 18 vagyok, 16 voltam mikor feltették

2021. szept. 24. 19:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 1 hónap telt el, mert nem volt rossz fogam. Az alatt kellett teleröntgent és panorámaröntgent csináltatni + lenyomat vétel és fogkőleszedés, kezelési terv.

Magánban csináltattam, 2 hónapja van fent, önligírozó fém, 29 éves vagyok.

2021. szept. 24. 20:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem másfél hónap telt el, közben betomtek egy fogam.

Onligirozo fém

Maganorvosnal

29 voltam, 26 hónapot kellett viselnem.

2021. szept. 24. 20:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy hónap, mert nem kellett semmi extrába

Fém sztkban

15 voltam (most 28 vagyok) és 18 hónapot volt rajtam (kellett volna, hogy többet legyen, de mentem cserediáknak és le kellett szedni

2021. szept. 24. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha a fogaim rendbe tételét is nézzük, kb fél év mivel 2 külön dokihoz jártam. Tavaly tömettem be a lyukas fogaimat, viszont az élet úgy hozta, hogy csak idén április elején jutottam el a fogszabis magándokimhoz. Akkor kezelési tervet készített, kért röntgent. Következő alkalommal lenyomat vétel, majd május első napjaiban került fel alulra-felülre a fém fogszabim. Másfél évre tervezte a kezelést.

24/N

2021. szept. 28. 11:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ettől félek én is, hogy nagyon sok idő el fog telni, míg felrakják...:\

2021. szept. 28. 11:37
 8/9 anonim ***** válasza:
#2 vagyok. Nálam azért telt el ilyen sok idő, mert a dokihoz annyian járnak, hogy csak másfél-2 hónapra előre tud adni időpontot, hiába magán :( Szóval az is számít, hol csináltatod.
2021. szept. 28. 19:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Na, novemberben felkerül nekem is, ha valakit érdekel esetleg....:D
2021. okt. 7. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!