A fogszabályzó feltétele előtt mik a lépések, amiket az orvos csinál?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az orvos elmondja, de csak kíváncsiságból, hogy tudjam előre, hogy nagyjából mire számítsak.
(Mélyharapás illetve 1-2 elmozdult fog)
Kész röntgenfelvételekkel érkezek majd a fogszabályzó orvoshoz. (Panoráma, illetve tele.)
Ha jól tudom, az első lépés, hogy lenyomatot vesz a fogaimról és megnézi a röntgent.
Utána milyen lépések szoktak lenni addig, amíg felrakják a fogszabályzót?
Ha jól tudom, akkor valami olyasmi, hogy
1. alkalom = lenyomat és fogröntgen megnézése
2. alkalom = foghúzás, ha szükséges
3. alkalom = szeparációsgumik betétele
4. alkalom = fogszabályozó feltétele
Vagy rosszul tudom?
Akinek volt fogszabályzója, annak mik voltak onnantól, hogy elment először a fogszabályzó orvoshoz odáig, hogy betették neki a fogszabályzót?
2021. szept. 27. 20:13
1/4 anonim válasza:
Konzultacio, friss rontgen, foghuzas, mintavetel, fogkoleszedes es polirozas, fogszsbalyzo felragasztasa.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2021. szept. 27. 20:25
3/4 anonim válasza:
Nem tudom van-e rossz (lyukas) fogad, vagy fogkoved, de ha van, akkor eloszor azokat fogjak helyrehozni..
4/4 anonim válasza:
Nálam röntgenek, lenyomat, fogkőleszedés volt + kicsit vártam, hogy elkészüljön a kezelési terv, 1 hónap volt az első alkalomtól a felhelyezésig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!