Létezik olyan, akinek egyetlen lyukas foga sincs? Tehát nem azért nincs, mert be van tömve, hanem egyébként sem lyukas. Ti naponta hányszor mostok fogat? Nagyon alaposan csináljátok, vagy nem annyira? Miket használtok a fogápoláshoz?
Egyik fogam sem lyukas.
Reggel, este mosok fogat, illetve szájvíz. Este fog selyem.
Az összvissz szájhigieniam a napi 1x fogmosas, 3-4 percig.
Rengeteg lyukas fogam van (volt, mindig megcsinaltatom, rendszeresen jarok orvoshoz). Majdnem mindhez hozza lett mar nyúlva.
Naponta 1x mosok fogat, 3 percig kb.
1 lyukas fogam volt életemben, de az tejfog volt. Az édes dolgokat annyira nem szeretem, szóval emiatt nem kell aggódnom.
A papám 60 elmúlt mikor megkapta az első és eddigi utolsó tömését, most 76.
Édességet minden nap eszik.
Nagyanyam is 60 evesen ment eloszor fogorvoshoz.
Nulla szajhigienia, de nulla lyukas fog is. Aztan 70 felett elkezdtek elromlani, de az elso 60 evben fogmosas nelkul sem volt baja a fogainak.
Etkezes, es nagyreszt genetika. En azt orokoltem, hogy hiaba mosom, tonkremegy. 25 evesen a fogaim 70%a tomve van.
Nekem most lett egyetlen lyukas fogam 28 évesen.
Napi két standard fogmosás és ennyi.
Kávézom, kólázom (bár az cukormentes), dohányoztam, édességet mondjuk nem sokat ettem sosem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!