Ugye nemfog benntörni a fogam ha kihúzzák?
Figyelt kérdés
Van egy tömött fogam, több éve megjelent rajra egy lyuk, ami egyre csak nőtt, végül letörött a fogamból egy nagyobb rész. :S
Most pedig néha érzem azt a fogamat, hamarosan el kell mennem fogorvoshoz, ahol biztos hogy ki fogják húzni. (már mondta a fogorvos)
Annyira félek, hogy belefog törni a fogam:(
2010. aug. 30. 20:23
1/4 anonim válasza:
Ha esetleg beletörik, azt is kitudja húzni az orvos. Nem fog fájni,mert az injekció hatása még benned lesz.
2/4 anonim válasza:
Én is ugyanígy jártam pár hónappal ezelőtt mint Te, de nem volt semmi gond a húzásnál. Ne aggódj! Felesleges :)
3/4 anonim válasza:
Ha bele is törik ne aggódj, ha van szájsebész képzettsége akkor is sikerülni fog, ha nincs akkor a közelben tuti, hogy van, de ha van egy kis darab a fogadból kint akkor nem kell szájsebész.
4/4 anonim válasza:
Ha épp fáj akkor inkább hagyd, és kérj olyan gyógyszert amitől lemegy a genny zacskó, mert úgy járhatsz mint én. :S
A fogam nagyon rossz volt, ez egy felső 6-os. És a 7. is nőni kezdett, ezáltal a rossz fog fájni kezdett. A teteje simán letört, és 3 gyökerű volt a fog. a gyökereket szét kelett választani, és egyenként kihúzni őket. Szenvedés volt, mert a foggyökereim 2cm körüliek :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!