A fogorvosom nem vette figyelembe a mély harapásom fogszabályozásnál. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Néhány hét van hátra és kész a fogszabályozásom,láthatatlan fogszabályozóm volt. Véletlenül akadtam rá a neten,hogy létezik mélyharapás, és gyanús lett h nekem is az van, mivel kisebb az alsó állkapcsom,mint kellene. azt írták,hogy a felső fogak 1-2 mm-rel takarhatnak rá normál állapotban az alsóra,hát nekem ez 6 mm. Most mit tegyek? Szerintetek teljesen új szabályozás fog majd kelleni? Kértem már időpontot máshoz,hogy ellenőriztessem a dolgot.2021. aug. 24. 09:55
11/11 anonim válasza:
Sajnálom, csak tényleg csak másik orvos tudja rendbe tenni. De nyilván ismét sok-sok pénzt kifizetni nem kellemes. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!