Mondhatom a fogorvosomnak, hogy vegye le a fogszabályzót, mert nem akarom "finomhangolni" az eredményt, mert már meg vagyok elégedve a fogaimmal?
De miért rendeződnének vissza?
Álcsont műtétek után 3 hónappal már simán lekerül a fogszabályozó.
Sőt nem azt mondta a fogorvos, hogy amiatt kell fent tartani a fogszabályozót, hogy ne rendeződjenek vissza a fogak, hanem mert finomhangolni akarja az eredményt.
5
Már volt fogszabályozóm, teljesen kontár munka volt, a jelenlegi fogorvosommal az előző fogorvos munkáját javítjuk ki.
Így hallgassak a fogorvosokra?
Az állandó készülék nem arra szolgál, hogy helyben tartsa a fogakat. Arra a kivehető van, amit ha normálisan használ és jól áll a fogsora akkor nem fog vissza rendeződni.
Kérdező: biztos, hogy minden tökéletes? A harapásod is? Szerintem kérj konkrét okot, hogy miért szeretné fenn tartani.
Nyugodtan mondhatod legfeljebb az lesz a válasz, hogy el lehet sétálni.
Ha jól értem, ő a fogorvos, ezt tanulta, ebben van tapasztalata. Bizonyára tudja, hogy mit miért és meddig.........
Te viszont nem.
Szerinted az a helyes, ha a nyúl visz a a puskát, vagy a malac dirigál a hentesnek? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!