Mit tegyek ha borzasztóan fáj a fogam de nem merek elmenni fogorvoshoz?
Holnap anyummal el megyek és még lássuk mi lessz.
9
Most alaposan rám ilyesztettel.
10
Ez nem fog menni
Átérzem ezt, én is rettegve megyek minden egyes alkalommal (szintén minden orvoshoz), pedig sose volt olyan tragikus élmény egyik se, hogy okom legyen rá. Kellemetlen persze, de rájöttem hogy a legrosszabb része igazából a szájtátás.
És van az a fájdalom, amikor nem törődsz már a félelmeddel, csak szabadítsanak már meg tőle. Látom neked még nem olyan rossz, de ne várd meg. Főleg azért ne, mert jobb nem lesz. És a legjobb amit tehetsz, ha ezentúl rendszeresen eljársz, egy kis lyukat pikkpakk betömnek, míg egy erősen gyulladásban lévő fog nagyon veszélyes! Átterjedhet az arcüregekre (arcüreggyulladást okozva), súlyos esetben agyra is, szívre, kialakulhat góc, a gyökércsúcson kialakulhat ciszta, ami a növekedésével elsorvasztja a csontot, arról nem is beszélve, hogy a mellette lévő fogakat is elvesztheted... na ezek engem mindig meggyőznek hogy jobb lesz elmenni a fogorvoshoz. És minél előbb mész, annál kisebb kellemetlenséggel úszod meg!
Addig is fájdalomcsillapítóval, szegfűszeget rágcsálva talán enyhítheted a fájdalmat, hogy tudj aludni. De holnap menjél!
Nem fajdalmasak a kezelesek sem. En eddig tomesen voltam, fogkoeltavulitason, meg egyszer kiszedtek valami rossz fogam maradekat. Utobbinal is maximum valami nyomast, huzast ereztem, de konkret fajdalmat nem. A fogkoeltavolitasnal az inyemnel dolgozott, azt is inkabb kellemetlennek irnam le, de nem fajdalmasnak, hiaba volt csupa ver utana az egesz pofam xD
Nyugi, normalisan erzestelenitenek, a legrosszabb kifejezes tenyleg a kellemetlen lenne, amit hasznalnek.
Én viszont a fájdalmasat használnám.
A fogorvos akihez járok olyan durva hogy általában orditok a székben.
El mentem ma a fogorvoshoz és adott antibiotikumot mert azt mondta hogy két fogam nagyon be van gyulladva.
Azt mondta hogy nem fogja az antibiotikum se nagyon lehuznktni de ő nem tud mit csinálni. Holnap után kell vissza menjek.
Remélem nem fog fájni amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!