Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kinek van az összes foga...

Kinek van az összes foga implantátumból?

Figyelt kérdés
csak kérdem.

2021. jún. 10. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
A sztárok nagyrészének amúgy egy ismerősömnek öröklődő betegség miatt
2021. jún. 10. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

Az összes, szerintem senkinek.

Ha valakinek egy foga sincs, akkor sem kell mindegyik helyére implantátum, kell kb 4 darab fogsoronként, amire lehet rakni rögzített körhidat.

Meg azért megnézném azt az ismerőst, akinek betegség miatt kihullott az összes foga, de azoknak a helyén a csontozata elég erős ahhoz, hogy 32 db csavart tegyenek bele.

A 10 milla plusszos árról nem beszélve. Persze van akinek ez nem tétel, de pénzért nem lehet megvenni az orvostudomány kínálta lehetőségeket.

2021. jún. 10. 16:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát tudod nekem nagyon jó fogaim vannak. nagyon is vigyázok rájuk. sohase hittem el senkinek sem h tönkre mennek a fogai vmilyen betegség miatt.

na...ráfaragtam...szerencsémre csak egy fogammal lett az h belül lyukasodott. se kívűl, se belűl nem volt szuvas. csak a fogbelső elsorvadt s a fog felsőbb részeibe nem került semmi tápanyag. a lényeg h betört. szerencsémre nem nagy a baj. hála a jó égnek talán több fogmmal nem történik meg, de még lehet.

olyan vírust kaptam el 1 hónappa ezelőtt...azt hittük már h kovidos vagyok.

az immunrendszeremet támadta meg egy nemtom milyen vírus(doki nem mondta, de akkor se jegyeztem volna meg.)

begyulladtak a nyirokcsomóim, a mandulláim, az ínyem is csomós lett s fájt alúl. na de nem az alsófog sorvadt, hanem a felső.

szóval igenis immunbetegség miatt vírus miatt is tönkre mehetnek a fogak. sohase hittem volna.

csak egy imlantot szeretnék, de máihova kel az, mert az ősrégi fognyak tömött. csak kivi lettem h van e olyan akinek mind műfoga van.

a mini implantokat mindenki rosszalja.

2021. jún. 10. 16:51
 4/5 A kérdező kommentje:
könnyen elkaphattam volna a kovidot s bizony fűbe haraphattam volna.
2021. jún. 10. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Van ilyen pedig,pl a Sógornőmnek. Nem lehetett megmenteni a fogait, cisztákon "ültek". Az összes foga implantátum lesz, már ki is vannak húzva a saját fogai. Összesen azt hiszem, hogy 2 és fél millió forintba fog neki fájni.

Azt mondjuk hozzáteszem, hogy bár az összes foga implantátum lesz, de szerintem sem 32 csavar tartja majd az ínyében. Ennyire nem mentem bele a témába.

2021. júl. 9. 04:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!