Apukámnak, ki hullott az összes foga. Tudnátok segíteni, milyen módszerek vannak?
Figyelt kérdés
Apukámnak, ki hullott az összes foga. Szeretném megcsinaltatni neki, de ahol érdeklődtem, azt mondtak hogy csak ki vehető fogsort tudnak adni, mivel ki hullott az egész.
Meg az implantátumot mondták még, de azt mondták hogy 150 ezer forint/darab
Valaki tudna segíteni?
2020. jan. 3. 10:04
2/16 anonim válasza:
Ez a két megoldás van, a fogorvos tud segíteni.
3/16 anonim válasza:
Más nem igen van , ilyen arany árban van a fog csináltatás. . Esetleg gyüjtést szervezhetsz.
4/16 anonim válasza:
A teljes kivehető az olcsóbb megoldás. A másik megoldás jóval drágább. Nem biztos, hogy jól mondom, mert nem vagyok orvos, de szerintem 4 implantátumot kell beépíteni és arra mehet a fogsor, azok fogják tartani.
5/16 gublug válasza:
Esetleg videken ha keresel fogorvost olvsobban dolgozik. (De jarj utana h jol dolgozik e).
Esetleg nem tudom h Romaniaban olcsobb e...
6/16 anonim válasza:
Mitől hullott neki ki? Mert sz sem biztos, hogy lehet implantátumot tenni
7/16 A kérdező kommentje:
Először is, köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.
Kerdeztetek miért hullott ki, Fogíny sorvadasa volt
2020. jan. 3. 16:44
9/16 anonim válasza:
Ha nincs csont akkor nincs implantátum sem.
10/16 A kérdező kommentje:
Nemár :(
Ez biztos hogy nem lehet akkor implantátumos fogsora?
2020. jan. 3. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!