Rezekció után mennyi ideig áll fent az arcüreg beszakadásának veszélye?
Figyelt kérdés
Ma volt a műtétem, cisztás is volt a fogam, doktor azt mondta egy nagyon kis rész választja el a kettőt egymástól és félek egy kicsit, hogy beszakad. Műtét közben nem történt meg. Próbálok nem hajolgatni emelgetni, de pár napon belül mennem kell dolgozni is és félek, hogy az megviselné. Kb mennyi ideig kéne erre vigyázni? Vagy ha műtét közben nem történt meg akkor már nem is fog?#Rezekció, ciszta, fog, tömés, műtét, fogrezekció
2021. jún. 9. 20:41
2/3 anonim válasza:
Nem töltötték fel az üreget pótlóanyaggal? Vagy nem kérted? 4-5 hónap a teljes gyógyulás üregesen.
3/3 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom, hogy fel lett-e töltve, nem említette az orvos. Kérni nem kértem mert nem tudtam, hogy kell/lehet
2021. jún. 13. 05:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!