Fájhat e így fog, hogy közbe nem látnak semmit? Bölcsességfog?!
Sajnos azt érzem, h felül hátul a bal oldalon a 7es vagy a 8as (ugye a 8-as a bölcsességfogam) fáj. Ma elpanaszoltam a fogorvosnak, h azt érzem hátul fáj. Hol elviselhetősen, hol arra kelek fel, és az arcüregem is fáj.
Tudni kell, h abban a "szerencsés" helyzetben vagyok, h annak idején sajnoa ki kellett húzni a 6-os fogam, így a bölcsességfogam, gond nélkül azon az oldalon le/kinött, majd szépen betolta majdnem már a 7est a 6-os helyére. Azaz gond nélkül kivan nőve a bölcsesség fogam, vígan elfér. Én mégis azt érzem felül fáj a fogam.
Ma történt panoráma rtg is. A fogorvos nem lát semmit. Nem látná, h lyukas lenne a fogam, a böpcsesség fogam vgy a mellette lévő 7-es fogam. Indokoltnak sem látja kiszedetni a bölcsesség fogam.
Komolyan kérdezem, ha esetleg olvasná ezt egy fogorvos... Létezik, h nem látnak semmit, én mégis vmiért a felső résznél érzek fogfájdalmat?! Nem vagyok hülye, és hisztis sem. Valóban érzem. Nem vagyok megfázva sem, ugyh az arcüregem se fájhat ezért sem.
Hmmm... 3as jogos sajnos. Kicsit én is ezt érzem. Meg azt is, h azt hiszi, h esetleg csak hiszti vgy nem bírom a fajdalmat. Pedig aki egyebkent még 5 eve neuropatias fajdalommal is él, annak ha az agyára is megy a fajdalom, de az csak birja... Szóval kicsit sem hiszti. Úgy van vele nem lát semmit, es ennyi. Ezzel letudva. Nemtudom hova mehetnek Tb alapon, de érzem, h baj van. Kicsit el is gondolkoztam, h kiszedessem e az egyebkent tenyleg tökéletesen kinött bölcsi fogam, de ha nincs vele baj, akkor indokolatlan.
Azt is tudom, h kell csinalnom az állkapocs izület tornamat is.. DE ha az állkapocs izuletemmel van a baj, tok mashol faj. Nem belul a fogam. Es nem erre ebredek. Asszem a fogorvosom nem vesz komolyan, ugy gondolja szerintem, h aaah nekem mindig van vmi bakom, es ezzel le is tud. :( elhiheti, h nem en akarom, h mindig legyen velem vmi. Pedig annyira nincs is mindig. Pl halisten mar tök rég voltam beteg. Perig regen nagyon beteges voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!