Milyen technikával készültek ezek a fogak/fogsorok? Képek lent!
2021. máj. 29. 11:19
1/5 anonim válasza:
Fogszabályzó, majd porcelánhéjak
2/5 anonim válasza:
Szerintem az első inkább korona lehet, mert tuti le kellett csiszolni hozzá a fogat. Nyilván a sztárok a legnívósabb fogorvosnál csinaltatják hatalmas összegekből, de egy átlagembernek is pénztárcába nyúlós lenne ez. Ha csak azt nézzük, hogy legalább 40-60 ezer egy cirkon korona, a héj is legalább 35 ezer/fog. De ha előtte fogszabályozni is kell, az még jobban megdobja az összeget, mert az is több 100 ezer lehet. Nyilván függ attól, hogy milyen településen és milyen hírneve van a fogorvosnak. Egy BP vagy Sopron belvárosában lévő rendelőben drágább, mint egy vidéki kisvárosban. De érdemes elmenni egy konzultációra, mert ott úgyis elmondják, hogy milyen összegbe kerülne náluk az adott kezelés.
3/5 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm a választ!
2021. máj. 30. 09:48
4/5 A kérdező kommentje:
#2 Köszönöm szépen a választ!
Nekem hidat szeretne a saját fogorvosom, de annyira nem fü de fűllik hozzá a fogam. Olvastam erről a technikáról, és azt írta, hogy a híddal ellentétben sokkal kevésbé kell a fogakat lecsiszolni. Illetve lehet ez az én hülyeségem, de nekem a híd olyan hamiskás, annyira látszik sokszor, hogy nem a rendes foga/fogsora az embernek. Engem taszít, de mint írtam is, lehet csak én képzelem így. Persze ezek a csiri viri fogak is mint tudjuk nem igaziak, de a hatás másabb.
2021. máj. 30. 09:53
5/5 anonim válasza:
A híd is többféle lehet, cirkon koronából ugyanolyan szépet tudnak csinálni, mint a héjakkal. A fémkerámia szokott mű hatást kelteni, bár manapság már egy jó fogtechnikus abból is tud szépet készíten és jóval olcsóbban mint a cirkon. Nyilván a fog állásától, állapotától függ, hogy melyik megoldás jó rá, de érdemes több fogorvosnál is rákérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!