Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ettől lehet vmi bajom,meddig...

Ettől lehet vmi bajom,meddig húzhatom?

Figyelt kérdés

Van egy hátsó fogam ami kihúzásra vár ,de nagyon félek epmenni és végre végetvetni az életének!!!

Röntgen szerint nagyon közel van az arcüreghez,dokinő mondta

Most ez kihúzásnál jelenthet vmi komplikációt vagy nem?

Viszont mivel bevettem egy doboz Dalacint 16 db 300mg -osat

Azóta csak néha fáj

2021. máj. 22. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Minél hamarabb mész, annál jobb. Most az antibiotikum miatt lement a gyulladás valamennyire, ha most húzzák ki, az jó lenne, mert így hatni fog rendesen az érzéstelenítő. Ha újra begyullad, akkor nem hat olyan jól, és másodszorra lutri, hogy hat-e a Dalacin.

Az, hogy közel van az arcüreghez, azért számít csak, mert megnyílhat a szád az arcüreg felé. De ezen nem kell aggódnod, az orvos ellenőrzi a húzás után, hogy megnyílt-e, és ha esetleg igen, akkor lezárják a lyukat.

2021. máj. 22. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Egyesnél jobban én sem tudtam volna megfogalmazni.

Mindent tökéletesen leírt.

"Viszont mivel bevettem egy doboz Dalacint 16 db 300mg -osat

Azóta csak néha fáj"

Nem ez lesz a megoldás.

2021. máj. 22. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
#2, a Dalacint gondolom az orvosa írta föl neki, azzal, hogy utána menjen vissza, mert a már nem gyulladt fogat egyszerűbb lesz kihúzni. Csak a kérdező beparázott, és már nem őrjíti a fájdalom, nincs ami elhajtsa az orvoshoz. Persze csak tippelek. De ha igazam van, akkor nagyon hülye ötlet lenne a dolgot tovább halogatni.
2021. máj. 22. 20:27
 4/5 anonim ***** válasza:
89%

A "Nem ez lesz a megoldás." arra vonatkozott, hogy azért mert most éppen nem fáj, nem fog így maradni.

Én is mielőbbi fogászati kezelést javasolnék.

Egyébként van egy ismerősöm, aki hasonló cipőben járt mint a kérdező, és mikor megkapta az injekciót, ki ült a váróba zsibbadni, "ó már nem fáj" és hazament.

A következő héten nagyon csúnyán megszenvedett vele.

Szóval kérdező, irány a fogdoki.

2021. máj. 22. 22:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó ,na én olyat nem csinálok a legjobban a szuritól félek ,ha az már bent van onnantól nincs gond,csak idáig jutnék el
2021. máj. 23. 11:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!