Milyen módszerekkel és kb mennyiért lehetne megcsináltatni a 2-es felső fogam?
Sajnos az eléggé csúnya már, fájni sosem fájt, de szuvas és félek, előbb,utóbb le fog törni. Alapból nem csúnyák a fogaim, a színük is eléggé fehér, rendszeresen mosom, nem vagyok igénytelen, de gyerekkori rossz élmények miatt rettegek fogászatra menni. Ez a fogam sajnos eleve rosszul indult, mert kicsit ferdén nőtt, mondta is a fogorvos anno, hogy ez tönkre fog menni. Igaza lett. Nos a mellette lévőkkel nincs baj. Ezt az egyet szeretném rendbehozatni. Vajon mindenképp inplantátum kell? Vagy tud rá koronát is rakni?
Szerintem sima tömés felejtős, mert már annyira tönkrement és ha már hozzányúlnak, akkor szeretném, ha úgy lenne megoldva, hogy teljesen besimoljon a többi közé és ne legyen ferde (picikét kijjebb áll) nem vészes, de ha lehet rajta javitani, nyilván élnék a lehetöséggel.
Mindenképp van rá lehetőség rendbehozni? Mennyibe kerülne alaphangon kb?
Körzetihez nem megyek, mert pancser.Bár gondolom ez nála sem lenne ingyen.
“Szerintem sima tömés felejtős, mert már annyira tönkrement és ha már hozzányúlnak, akkor szeretném, ha úgy lenne megoldva, hogy teljesen besimoljon a többi közé és ne legyen ferde (picikét kijjebb áll) nem vészes, de ha lehet rajta javitani, nyilván élnék a lehetöséggel.“
Ez attol is fugg, mit jelent az, hogy ferden nott? Hogyan ferden?
Az jo lenne, de nekem ezen a fogon kivül és belül is van szuvasodás, félek, gogy eltörne
Kezlés közben, akkor pedig cseszhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!