A felső fogsoromból kitört az egyik első fogam, de nincs pénzem megcsináltatni. Mit tehetek?
Akkor nem tudsz semmit tenni.
Ez nem olyan mint egy kiszakadt ruha, hogy magad megvarrod..
mégis mit gondolsz, mit lehet javasolni erre, hogy tömj oda rágógumit, vagy egyéb "praktikákat"?
hidd el, ha a fog nem rorsz, csak letört, de még meg lehet menteni, gyökérkezeléssel, majd csapos módszerrrel pár ezer forintból kijön.
Nézesd meg a tb fogorvossal.
Alapból magánra sincs pénzem, SZTK-shoz járok...illetve járnék, ha mehetnék máshoz is a körzetin kívül.:( ugyanis az meg tönkre vágta egy jó fogamat, nem kicsit állat módon...:(
Sajnos még pár ezer forintom sincs rá...azért köszi!
Nekem szintén SZTK-ban csináltak 3 tagút, tagonként 20 ezer volt.
Amúgy tényleg meg kell csináltatni akkor is, ha nem olcsó, nekem is nagyon drága volt, de nem volt más választásom.
És okulni belőle, és gyakran járni fogorvoshoz ellenőrzésre. Meg ha egy fog láthatóan gyenge, és félő hogy letörik azonnal koronát kell tetetni rá, főleg elől kévő fognál, mert az mégiscsak 1 korona, és kb. 20 ezer, viszont ha letörik és híddal kell pótolni, akkor az már kb. 3 korona, és kb. 60 ezer, plusz egészséges fogakat is le kell miatta csiszoltatni... Úgyhogy jobb megelőzni ezt az esetet. Én is saját káromon tanultam meg amikor 28 évesen foghíjjal jártam hónapokig, ami borzalmasan nézett ki, amíg ki tudtam fizetni a 60 ezret... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!