Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nem lesz baj belőle,hogy a...

Nem lesz baj belőle,hogy a fogamról letört egy darab alul és egy seb lett az ínyemen?

Figyelt kérdés
Almát ettem szerintem attól.Csak fél nappal később vettem észre hogy van egy seb az ínyemen és kicsit vérzik is.Közben meg ettem csokit,ittam kakaót is,ettem kenyeret is.Nem fog elfertőződni a seb?Nem fogok vérmérgezést kapni?

2021. máj. 19. 22:59
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem fáj egyébként,amikor belenéztem a tükörbe akkor láttam hogy letört a fogamból egy darab és vérzik az ínyem.
2021. máj. 19. 23:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vérmérgezést biztos, hogy nem, de lehet kicsit begyullad, de idővel elmúlik, csak kellemetlen lesz.
2021. máj. 19. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Pálinkát tartsd rá (nem muszáj lenyelni).
2021. máj. 19. 23:08
 4/5 A kérdező kommentje:
A fogakkal csak a baj van.Mehetek az sztk-ba.
2021. máj. 19. 23:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont a metszőfogamból tört le egy elég nagy darab már legalább fél éve. Nem rágok rá és nincs baj vele, nem is fáj. Ha nem muszáj, nem megyek fogorvoshoz, se semmilyen orvoshoz, amit lehet itthon kikúrálok.
2021. máj. 20. 04:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!