Az emberek többsége miért csak akkor megy el a fogorvoshoz, amikor már fáj? Hogyan lehetne megváltoztatni ezt a gondolkodásmódot?
Jó magam azért nem megyek jelentkezzbe,evvel nincs baj ha fel veszik a telefont 10. hívásra . Akkor vegyél ki szabit,oda megyek időpontra,akkor persze jön egy ismerős,rokon,barát akinek azonnal meg kell csinálni a fogát ,kezelni kell a baját .
Na nekem ebből lett,elegem és már mikor tényleg fáj és húzni kell akkor megyek !
Mert akkor sürgősséginek számítok soron kívül mehetek,bár 4-éve azért tudták mivel vagyok ott ki kellett,várnom 4-órát mire kihúzták a fogam .
Mert,hát rokonok,ismerősök,barátok előbbre valóak ?!
Úgy hogy minden fogorvos kapja be a faxomat !
Én amúgy gondolkozok a magánon. Szerintem egy sima ellenőrzés meg van 10 ezer forintból... csak egyszerűen annyira nincs időm semmire, hogy ....ahh hagyjuk....
Első válaszoló voltam...
#5: De, baromira zavar. De a magánt nem tudom megfizetni. És mint írtam, támogatott fogászatban nincs szabad orvosválasztás! Ha körzeten kívüli - egyébként támogatott - rendelőbe megyek, ugyanúgy számolnak mindent, mintha magánrendelőbe mennék.
Magánban lehet, hogy ingyen belenéznek az emberek szájába, de csak akkor, ha ott csináltatja meg utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!