Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkezelt fogból ki esett...

Gyökérkezelt fogból ki esett a tömés, meg lehet még menteni az ilyen fogat?

Figyelt kérdés

Talán délután el jutok fogászatra ahol el mondják, tegnap estét végig sírtam miatta mert pont elől van ez a fogam. Gyermekkoromban sérült meg aztán Cysta lett ezen a fogalom, így akkor gyökérkezelve is lett. Most ez a tömés ki esett. Sajnos jelenleg nincs pénzem megcsináltatni.

Illetve ha mégis csak ez az egy mód van akkor mennyibe kerül nagyjából helyileg is írjátok le légyszi.

2021. ápr. 8. 08:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Magánban kb 14-18 ezer egy tömés, sztk-ban ingyenes.
2021. ápr. 8. 08:22
 2/8 anonim ***** válasza:
ha kettétört benne tömés akkor koronát kell csináltatnod
2021. ápr. 8. 08:23
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen az sztk-t tudom, oda jártam korábban.

Az érdekelne, hogy ha nem lehet megmenteni akkor egy fog pótlás mennyibe kerül. És az is, hogy hol. Itt a fővárosban tudom, hogy drága nagyon, ezért gondolkodtam, hogy hátha vidéken valahol esetleg van olcsóbb megoldás.

2021. ápr. 8. 08:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Pesten fog implantátum kb 150-170 ezer. Nekem egyszer megmentettek egy nagy gyökérkezelt fogat pár éve. 2 csapot épített bele a fogorvos, 6 hónap után pedig kihuztak mert gennyes lett az íny alatt, az került összevissza 100 ezer forintba húzassal együtt maszeknal, szóval kidobtam 100 ezret és a fogamat is ki kellett húzni.

Sztem a tomest simán vissza tudja tenni. És nem kerül semmibe.

2021. ápr. 8. 08:27
 5/8 anonim ***** válasza:

hát nekem a koronámat csappal 30 ért tették fel... most 1 évre rá éreztem h szivárog a ragasztó üveg csapot tettek bele +30 ért.....

szerintem ez az amin nem kell spórolni ... legkozelebb en is a dragabb opciót választom

2021. ápr. 8. 08:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ. Végül el mentem és kaptam egy ideiglenes tömést+ időpontot rendes tömésre.
2021. ápr. 8. 19:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó. Gondoltam hogy ez lesz! 😊 Akkor most már megkönnyebbültel.
2021. ápr. 8. 19:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen mostmár jobb.🤗
2021. ápr. 8. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!