Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogászati CT pontosabb, mint...

Fogászati CT pontosabb, mint a röntgen? Gyökérkezelik egy fogam és kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 13:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A húzó érzéssel nincs baj, csak ha egyre erősebben lüktet. Érzékeny, hiszen meg van bolygatva. Érzékeny fogra való fogkrémet használj egy darabig, a fogorvosodnak meg nyugodtan add elő a kétségeidet. Nem lesz baj.
2021. ápr. 5. 20:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem a röntgen ki sem mutatta, hogy baj van, hiába mondtam a fogorvosnak, hogy valami nem stimmel. Elkezelgetett jó másfél évig, már őrültnek nézett, hogy látja, hogy nincs gáz, én meg előadom, hogy van, aztán amikor már akkora lett a baj, hogy a genny is előtört, azt mondta, húzni kell. Elmentem másik fogorvoshoz, a sima rtg ott sem mutatta a gyulladást, csináltak CT-t, egyből meglett a probléma forrása, szerencsére azóta is megvan az a fogam. És ez annyin múlt, hogy itt csináltak CT-t (na meg hogy ügyes a dokim).
2021. ápr. 5. 21:47
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, ment a zöld kéz. ma szólok a dokimnak, hogy kérek CT-t. Ő nem erőltette, de én nyugodtabb leszek. Főleg, hogy mikor fájt, akkor pont a szájam felőli oldala. Azt meg röngtenen nem is láthatta. Csak az a vicc, hogy röntgenért ugyanannyit fizettem kb mint most a CT-ért fogok. Minek van még röntgen egyáltalán?
2021. ápr. 6. 07:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Mert sok különbség nincs. Én is elmentemöszorgalomból, de sokkal többet nem mutatott, mint a röntgen. Viszont a fogpótlásom tervezéséhez meg jól jött :)
2021. ápr. 6. 14:11
 15/15 A kérdező kommentje:
A CT a belső oldalt is mutatja. Röntgennél egymásra rakódnak a szintek.
2021. ápr. 6. 14:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!