Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Akinek szedték màr ki a...

Akinek szedték màr ki a bölcsesség fogát helyi érzéstelenítéssel kérem írja le milyen volt ?!

Figyelt kérdés
Nagyon be vagyok sz*rva, hogy mennyire fog fájni maga az injekció meg az operáció... mindenki azt mondta akinek már volt hogy egyáltalán nem fáj de én nem akarom meg nem is tudom elhinni hogy ez igaz hogy tényleg semennyire se fájjon.
2021. febr. 21. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem fájt, pedig felvágták az ínyem, mert nem bújt ki a fog. Faragták, feszegették, de semennyire sem fájt. Na de műtét után, na akkor fog
2021. febr. 21. 20:36
 2/8 anonim válasza:
100%
Ne félj. Én most csináltatom a fogaimat. Kiszedtek nehány fogat, ebből az egyik bölcsességfog volt. Kicsit nehézkesen de kijött és egyáltalán nem fájt. Semmit nem lehetett érezni, csak hallani. Holnap megyek újra de most gyökérkezelésre. Én most attól félek
2021. febr. 21. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az érzéstelenítő egy kicsit fáj. De utána már nem érzel fájdalmat, csak azt hogy matatnak a szádban. Érzel feszegetést, meg néha hallasz reccsenést és ijesztő hangokat. De nem fáj maga a műtét, ha közben mégis fájdalmat érzel akkor jelzel és kapsz még érzéstelenítőt. Miután kiment az érzéstelenítő, akkor elkezd eléggé fájni, de célszerű bevenni fájdalomcsillapítót még mielőtt teljesen kimegy a hatása. De ne félj tőle, tény hogy nem kellemes érzés amikor épp kiműtik, de nem fájdalmas.
2021. febr. 21. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Az érzéstelenítő beadás és miután kiment az érzéstelenítő hatása azután fáj. Maga a műtét csak max. kellemtlen, hogy rángatják, feszegetik a fogad.
2021. febr. 21. 22:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem fájt, utána sem igazán.
2021. febr. 22. 00:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Semmit sem éreztem, utàna kicsit fàjt a helye. De túlélhetősen.
2021. febr. 22. 01:41
 7/8 anonim ***** válasza:
60%
Nézd! A jó fogorvosnál / szájsebésznél, SOHA SEMMI NEM FÁJ.
2021. febr. 22. 13:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Megvolt.. Nem mondom hogy nem fájt de teljesen kibírható volt és nem is éles fájdalom volt. Fura volt mert még soha nem húzták a fogam se tömték ezért elsőnek azt hittem nem is hatott az érzéstelenítés DE hatott szóval .. A fogamat éreztem csak a körülötte levő részt nem. Mikor húzta na az nem volt valami jó. Folyamat rángatoztam jobbra ez elég kellemetlen volt. De túléltem és tényleg nem volt olyan rossz mint azt én elképzeltem. Köszönöm mindenkinek a választ.
2021. febr. 22. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!