Manapság mennyire fáj a bölcsességfog húzás?
Ma voltam fogorvosnál, mert fogszabályzom lesz és azt mondta az orvos, hogy ki kell húzni mind a 4 bölcsességfogamat. Az alsók vízszintesen állnak, csak az elejük tudott kinőni. A felsőkkel nincs baj, csak azt mondta az orvos, hogy azokat azért kell kivenni, mert annyira a szélén vannak, főleg hogy ha kiveszik az alsókat, hogy nem lesz, amire ráilleszkedjenek, meg rágásnál, amire rázáródjanak.
Lehet választani altatás és érzéstelenítés között?
Illetve van-e nagy különbség ha sztk-s szájsebészeten végzik a húzást, mint ha magánklinikán?
Elég drága lenne egy húzás, azt mondta az orvos, hogy 35 ezer egy alsó bölcsességfog.
Én magán-szájsebészeten voltam, és, nem fogok hazudni, kis híján összefostam magam a székben, annyira fájt, pedig csak baloldalt szedettem ki a két bölcsességfogamat mert begyulladtak. Az érzéstelenítő kalap szart se ért. Hogy lehet-e altatást kérni, azt nem tudom, biztosan lehet, de igen borsos lesz az ára.
Sok jóra ne számíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!