Kínos fogászati kérdés, mire számíthatok?
Hosszú évekig nem voltam fogorvosnál. Hosszú történet és szerintem elég tipikus. ha érdekel bárkit, leírom, de a végeredményt tekintve mindegy. Egy felső őrlőmet kihúzták, három "kirohadt", letört, csak fekete kráterek emlékeztetnek arra, hogy itt egyszer fog volt. Bejelentkeztem magán fogorvoshoz, de már most szégyellem magam. Mit fog szólni az orvos, mire számítsak? Nagyon rettegek, de tudom, hogy ezzel szembe kell nézni.
(Szoktam fogat mosni, használok szájvizet, ezek évtizedes problémák eredményei.)
Én nem akarok hazudni és magyarázkodni sem. Magam előtt is nehéz ez az egész, nem is pontosan tudom mi az én saram és mi a családomé. Csak szeretnék már nekifogni a megoldásnak, de közben rettegek is a megszégyenüléstől. A fájdalomtól nem.
Köszönöm a válaszokat!
Nekem is sok rossza fogam van és 5 már hiányzik is. Gyanútlanul elmentem magán fogászatra, mert az sztk-s az egyik felső metszőfogamra azt mondta, nem mer hozzányúlni, mert félő, hogy darabokra esik..
Nos, a magántól az első állapotfelmérésről több oldalas papírral távoztam. Nagyon kedvesek voltak, a koronázások lettek volna 6-700 ezer, de hozzátették mosolyogva, hogy igazán szépek lesznek. A többi javítandó több, mint 1 millió forint...Fel sem fogtam akkor hirtelen. Úgyhogy most visszamegyek az sztk-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!