SOS! 1 ÓRA MÚLVA megyek fogászatra. Gyökérkezelik a fogam és idéglenes tömést raktak bele de most nagyon fáj 3 napja aludni sem tudtam és mire számíthatok mit csinálnak vele?
gondolom még van benne gyökér amit nem öltek meg és kiszedik a tömést .. de nagyon érzékeny nagyon fog most fájni ugyérzem.. belül az inyem kicsit beis van dagadva... REMEGEK NAGYONNAGYON félek mire számíthatok?????????????????????????????????:'( :(((
(egy kétségbeesett lány)
Semmi rosszra. Kiveszik a tömést, és kiszedik a maradék idegeget belőle. Lehet, hogy még párszor menned kellessz. Nekem egyáltalán nem fájt amúgy.:)
Szóval nyugiiii
ne parázz. kapsz egy jó adag fájdalomcsillapítót és nem érzel semmit! Ismétlem, semmit!
De ehhez az kell, hogy a fogorvosod jó szakember legyen és az idegbe adja a szurit. A többi már lényegtelen, egy tűvel kitisztitják a gyökércsatornákat, fertőtlenitik, és ennyi!
No para! Nem fog fájni.
kérjél két injekciót. De lehet, hogy alapból is adnak annyit.
Az első egy kicsit kellemetlen lesz, a másodikat már meg sem érzed. Utána meg egyáltalán nem érzed.
A gyökérkezelés egyáltalán nem fáj. Egy pillanat alatt kihúzzák a gyökeret.
Muszáj túl lenned rajta, utána megkönnyebbülsz. Szedd össze magad és menj be határozottan. Egy nem kezelt elhanyagolt fog nagyon komoly betegségeket tud okozni.
Majd írd meg mi volt.
köszii :(
okéé most indulok 10 perc
nagyonfélekkkkkkkkkkkkkkkkkk:(((((
úristen... második vok.
Harmadik!!!
Gyökérkezelésnél nem húzzák ki gyökeret!!! Akkor mi tartaná a koronarészt??? Te jó ég... Akkor húzzák ki a gyökeret, ha már teljesen menthetetlen. De akkor fog sem marad!
A rezekáció meg az amikor elvágák a gyökércsúcsot, de az sem az, amiről Te beszélsz...
Ehh
na hazaértem...
kiváncsi vagyok mit gondoltok erről..
tulajdonképpen nem is csinált a fogammal semmit csak annyit hogy kiszedte az idéglenes tömést és gyógyszert nyomott bele.. kedden vissza kell majd mennem ..
de most avval hogy kisezdte a tömést nem értem hogy mért nem fog fájni a fogam???
ugyanugy FÁJ mint amikor elmentem:S:S
akkor mi értelme volt??????
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!