Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Holnap megyek fogászatra és...

Holnap megyek fogászatra és nagyon félek. Mire számithatok?

Figyelt kérdés
Fáj 2 db fogam, már annyira hogy a gyógyszer sem használ. Holnap remélhetőleg megmentenek az orvosok és végre aludhatok egy jót. Mostmár sajnálom, hogy mindig kihagytam a fogorvosi ellenőrzéseket, kb 10 éve nem voltam. Terhességek alatt sem voltam, pedig kellett volna, herótom van a fogdokiktól és inkább szülnék 4 gyereket egy nap, minthogy egyszer kinyissam a szám :) De most muszáj lesz. 3 hónapja letört egy darab belőle, miost elkezdteee fájni2. Szerintetek húzzák? Vagy ha nem akkor mit csinálnak? Mennire fog fájni?
2015. okt. 7. 12:39
 1/7 A kérdező kommentje:
A hibákért elnézést de a fiam itt az ölembe és üti a billenytyűket :)
2015. okt. 7. 12:40
 2/7 Ügyet Lenke ***** válasza:
megnézi, elküld röntgenre, ha gyulladt akkor ír fel antibiotikumot, majd belátása szerint kikezeli, fúrja, tömi, húzza...nincs mitől félni, létezik érzéstelenítő, mindent meg tudnak csinálni teljesen fájdalommentesen...persze egy jó fogorvost kell találni...
2015. okt. 7. 12:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Körzetemhez tartozóhoz megyek, nincsen pénzem maszekra, szóval gondolom akkor jól megkinlódok majd :)
2015. okt. 7. 12:52
 4/7 Ügyet Lenke ***** válasza:
nem biztos, attól még lehet egy lelkiismeretes jó fogorvos...embere válogatja...
2015. okt. 7. 13:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért kínlódál? Körzeti fogorvos is ad érzéstelenítőt. Ha ennyire gyulladt és fáj, akkor lehet előbb gyógyszert ír fel, utána szerintem gyökérkezeli majd a fogakat, amiből letört egy darab, azt is meg lehet menteni.
2015. okt. 7. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Tudtom szerint a betegnek joga van kérni az érzéstelenítőt. Legalábbis itt Erdélyben ez a szokás, én is mindig kérem, mert nagyon félős és érzékeny vagyok.

Kitartást, jobbulást kívánok

2015. okt. 8. 09:58
 7/7 anonim válasza:
Itt erdelybe gondolom magan orvosnal
2018. jan. 10. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!