Mitől van szájszagom?
Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő, már voltam fogorvosnál betömte az összes lyukas fogam, nagyon sokszor fogat mosok van hogy egymás után háromszor és szájvizezek is, többször is. Az elején jó de egy óra után kb megint szájszagom lesz és tudom mert megkérdeztem olyantól aki elmondta hogy szájszagom van. Meg látom is az embereken amikor beszélek.... nagyon zavaró hogy ezzel küzdök. Úgy érzem mindent megteszek és semmi eredmény.
F 25
2021. febr. 3. 09:23
2/5 anonim válasza:
Emésztési probléma lehet. Fordulj gasztroenterológushoz!
3/5 anonim válasza:
Lehet az oka az is, hogy keveset iszol, vagy az hogy nem az orrodon veszed a levegőt és kiszárad a szád. Lehet gyomorprobléma is és fogkő is. Bár a fogorvos nyilván leszedte.
4/5 A kérdező kommentje:
Fogkőt mondta a fogorvos hogy okozhatja de nem tűnt fel neki csak miután szóltam, mondta majd legközelebb leszedi a fogkövet, így nemhiszem hogy olyan sok fogkövem van hogy ez okozza mert észre vette volna miközben tömte a fogam.
2021. febr. 3. 10:17
5/5 anonim válasza:
Egyértelmű emésztési hiba általában a hús ételek lassan emésztődnek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!