Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ebben az esetben csak a fogkő...

Ebben az esetben csak a fogkő miatt lehet kellemetlen szájszagom?

Figyelt kérdés

Nincsenek gyomorproblémáim, nincs begyulladva az ínyem. Használok nyelvkaparót is (rendeset), szájvizet, és nyilván rendszeresen mosok fogat. Egy kevés fogkövem van, de volt ennél már több is, és úgy emlékszem, hogy akkor se volt ennyire szájszagom.

Kevés fogkő is okozhat kellemetlen szájszagot? Más tippem nincs, fél éve voltam fogorvosnál, minden rendben volt, csak fogkövet kellett leszedni. Nem volt azóta panaszom, nem fáj egyik fogam sem, se az ínyem.

2020. okt. 31. 10:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy kellemetlen a szájszagod? Mert sokan vannak akik akár 1 félreértett szitu miatt is bebeszélik maguknak, hogy nekik rossz a leheletük. Pl. egy ártatlan rágóval kínálás miatt van mikor valaki ezen rágódik, hogy vajon miért kínálták meg rágóval.

Én is így vagyok, nyelvet tisztítok, 2 féle fogkrémmel mosok fogat, legerősebb szájvíz, plusz rágó és még így sem merek közelről beszélni senkivel sem, hiába vakulok meg a saját mentol illatomtól szinte.

Neked van konkrét visszajelzésed ezzel kapcsolatban, hogy rossz a leheleted?

2020. okt. 31. 11:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Nincs visszajelzésem, én érzem beszéd közben. :/
2020. okt. 31. 14:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!