Lehet altatást kérni bölcsességfog műtéten?
Ez a rendelőtől függ. Én is akartam altatást kérni. Akkor azt mondta az orvos hogy csak akkor altatnak ha mind a négyet egyszerre veszik ki. Nekem azt javasolta hogy helyi érzéstelenítésben először az egyik majd a másik oldalt csináljuk meg. Végülis azt választottam hogy inkább egyesével legyenek kihúzva mert nem tudok sokáig nyitott szájjal nyugton ülni.
De van rendelő ahol el fogják neked vállalni. Keresgélj és találsz. Az más dolog, hogy nem biztos hogy jó döntés, hiszen itt nem a beavatkozás fájdalmas hanem maga a gyógyulás.
"Es ezt mondjuk állja-e a tb?"
Fogyatékkal élő gyerekeknek állja. Neked nagy fiúnak / nagy lánynak kell lenned.
A COVID miatt tudtommal jelenleg nincsen altatás, egyébként szokott lenni, ha mind a 4-et szedik ki egyszerre.
Egyébként nem kell félni, nekem is helyi érzéstelenítéssel vettek ki 4db-ot egyenként 2 hét különbséggel, és teljesen fájdalommentes volt a műtét. :) Alsó fog 35-40 perc volt, felső fog 15-20 perc. Igaz, az alsók nehezen jöttek ki.
(Fogorvosom egyébként azt mondta, hogy csak azt altassák akinek tényleg szüksége van rá. A bölcsességfog miatt felesleges, egy altatás csak rövidíti az életedet. :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!