Bölcsességfog műtéthez altatás?
17 éves vagyok és az alsó bölcsességfogaim vízszintesen nőnek a többi felé, a felsőkkel nincsen gond, de azokat is ki fogják szedni, mert nem hagyhatják bent úgy, hogy nincsen alsó párja. Már van rá időpontom, a SOTE-ra fogunk menni.
A fájdalomküszöbömet nem nevezném alacsonynak, talán olyan átlagos, de a fogtömésnél is a legerősebb érzéstelenítőt adták be és még úgy is eléggé fájt.
A másik meg az, hogy sokszor rástresszelek az ilyen dolgokra és elájulok. Ezzel nem tudok kezdeni igazándiból semmit, mert csak a fájdalmat próbálom ,,kiűzni" magamból, de olyan érzés, mintha szűkülne össze bennem minden és egyre távolodnék a valóságtól, rettenetesen izzadok és szédülök.
Szóval az a félelmem, hogy ez esetleg most is megtörténik, ezért szeretnék altatást kérni, csak nem tudom, hogy ez lehetséges-e.
Szerintem lehetséges, ha nagyon ragaszkodsz, de a dokik nem ajánlják. Egyénként tényleg simán ki lehet bírni ébren is. Utána pedig a fájdalom akkor is megvan, ha altatnak.
Én elengedném!
Engem is műteni fognak ott, nyugi!
Ott kell megkérdezni altatnak-e, de ez nem úgy meg hogy bemész elaltatnak kiszedik aztán szevasz, plussz amilyen helyeken én néztem 100ezer alatt nincs is altatás
(nekem a felső kettó rendesen nőtt, az alsók vízszintesen, jópár év kihagyásokkal szedettem ki őket, soha senki nem mondta, hogy nem maradhatnak pár nélkül, ennek semmi értelme!)
Kedves 4-es. Kíváncsi lennék ki is halt bele ebbe?! És ugyan mibe? Az altatásba, vagy a foghúzásba.
Kedves kérdező, én se ajánlom az altatást. Hidd el a jó szakember tud úgy érzésteleníteni,hogy ne fájjon semmi se.. Kérdés, hogy kihez mész. Ja és nem azért nem ajánlom az altatást mert te lennél az 1:10000hez beteg aki meghal műtét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!