Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog kérdés? Király...

Bölcsességfog kérdés? Király Dent szájsebészetről (Budapest) vélemények?

Figyelt kérdés
Sajnos ki kell muteni a bölcsességfogaimat, meg nem nottek ki, tehat nem huzni kell, de nem maradhatnak, mar mozgolodnak, erzem es latom. Tudnatok ajanlani szajsebeszetet Budapesten? Kiraly Dentrol mi a velemenyetek? Megyek hozzajuk konzultaciora, es altatasban szeretnem mindenkeppen a muteteket, de persze azert elegge felek, ezert vagyok kivancsi a tapasztalatokra. Azert kell az altatas, mert egy fogtomesnel is elajulok, hanyingerem van, oklendeznem kell, volt, hogy mar hanytam is, rettenetesen kellemetlen, ezt a mutetet nem birnam ki ebren. Plusz a vertol annyira rosszul vagyok, hogy a baratom elvagta multkor a kezet, en pedig rohantam is hanyni, le is kellett fekudnom, mert majdnem elajultam. A penz mindegy, tudom, hogy draga, de belefer hala az egnek.Szerintetek ebben az esetben engedelyeznek az altatast? Van ezzel tapasztalatotok? Koszi a valaszokat :)

2020. nov. 27. 21:14
 1/1 anonim ***** válasza:
A SOTE Fogorvoskar Szentkirályi utca 26. alatti rendelőjét ajánlom, ott a szájsebészeten van érdemi rutin.
2020. dec. 31. 18:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!