Milyen érzés ha varrnak a szájban?
Ki fogják műteni a fogam. Varrják majd a helyét. Nekem még sosem volt ilyen.
Milyen érzés? Gondolom nem fáj a szuri miatt, de mégis mennyit érzek belőle?
Varrattal jobban fáj a seb, mint anélkül? És amikor kiveszik a fonalat?
Ha még hat az érzéstelenítő, egyáltalán semmit nem érzel. Én éreztem, kérdezték kell e még egy szuri. Mondom kösz nem, gondoltam 1 perc és össze van varrva. Hát nem, pár perc biztos volt, és végig k*rvára fájt, de már kibírtam. Jobb lett volna még egy szuri. Te is kérj inkább ha addigra kimegy a zsibbadás.
A varrat kivétel érzéstelenítés nélkül megy, eléggé fáj, de kb 5 másodpercig, ez tényleg zsipszupsz megvan.
Olyan erzes, hogy fogalmad sincs, mit csinalnak. Jo, ha a zsibbadt arcodon az orvos gumikesztyujet erzed. Ezert van az erzestelenito, negy oran at hat.
Amugy az iny kozel sem tud ugy fajni, mint az ideg vagy az allkapocs.
Sok sikert előre is!
Én egy pici varratot kaptam a kihúzott bölcsességfogam helyének a szélére. Nem éreztem semmit.
Kb. 1 héttel később kellett visszamenni a varratszedésre, addigra már kicsit "szúrt", de csak nagyjából mintha valami fémszálas/damilos dolog zavarna, tehát nem tűszúrásos fájdalom.
A kiszedés gyors volt, utána pár percen belül jobb volt, nem fájt utólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!