Zsibbadás, hasogató érzés több fogban lehet foghúzás miatt?
Figyelt kérdés
Utóbbi 1 hónapban gyakran érzek zsibbadó, hasitó érzést több fogamban de ezek nem rossz fogak. Azt mondta a fogorvos lehet fogérzékenység is, de hiába használom a Sensodyne fogkrémet már 3 hete semmit se ér. 1 hónapja lett kihúzva egy rossz fogam és azóta kezdődött ez a probléma. Helye már szép de nagyon nehezen jött ki, alsó 6os rágófog. Múltheten megint ki kellett húzni egy 5ös felső fogam, azóta még jobban zsibbadnak a fogaim, elvileg több lyukas fogam nincs.2020. dec. 21. 09:36
1/5 A kérdező kommentje:
Azért is gondolom, hogy nem fogérzékenység mert nem hideg vagy meleg után fáj hanem csak úgy magától mikor nem iszok, nem eszek. Sőt inkább mintha jó is lenne a hideg, hogy hűti a fogakat.
2020. dec. 21. 09:50
2/5 anonim válasza:
Szia. Ugyanebben a helyzetben vagyok én is. 2 hete húzták ki műtéti úton a bal felső 4es fogam. Azóta minden nap a szomszédos fogakban és végig a fulemig érzek fájdalmakat ami enyhe és pillanatnyi. De a legidegesitobb hogy zsibbad az inyem fogam, és sokszor bele nyilalgat. Azt sem erősen mint a szuvas fog esetében de marha kellemetlen.
Édeset egyáltalán nem tudok enni de ha valamit azon az oldalon ragok akkor tuti érzem ezeket a dolgokat.
3/5 anonim válasza:
És sokszor spontán, ülök az ágyon nézem a tvt és egyszer csak elkezd hasogatni majd abba hagyja.. Nem tudom miért, én is gondoltam rá hogy nagy seb, a másik fog fognyaki része lehet a húzás miatt jobban elérhető és így hamarabb éri az inger az idegeket míg az íny teljesen vissza nem húzódik? Vagy passz.. De remélem nem kell ezt érezném hónapokig
4/5 anonim válasza:
Neked amúgy bírja az edeset az a fogad ami a húzott mellett van?
5/5 A kérdező kommentje:
Nem veszek észre édesnél fájdalmat, de bármit rágok érzékenyebb.
2020. dec. 21. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!