Egész napos hasogató fejfájás ellen mit tudok tenni fájdalomcsillapító nélkül?
Holnap délután van időpontom a pszichológushoz, kicsit félek, hogy mi lesz, mindent el kell hogy mondjak? Vannak olyan dolgok amit nem osztottam meg még senkivel sem, lehet, hogy ez őröl belülről?
Hát, eddig kb fél éve, hogy vannak ilyen hányinger és remegéseim csak már egyre gyakrabban és egyre hosszabb ideig tart, ma volt, hogy nem volt.
A pszichológustól ne félj, az egy kifejezetten nagyon jó dolog! Bármit elmondhatsz neki, az a foglalkozása, hogy nem ítél el, hanem támogatóan meghallgat. És mondj is el neki mindent, mert csak úgy van értelme. Végre kibeszélheted, ami belülről nyomaszt, és amit senkinek nem mertél.
Nekem nincs se jogom, se képesítésem a gyógyszerezésedbe beleszólni, de én a helyedben az antidepresszánst most hagynám abba, mielőtt még megvonási tüneteket okozna az elhagyása. Az antidepresszáns nem olyan, mint egy lázcsillapító. Van itt a gyakorin jópár tényleges depressziós, nem olyanok, mint te. A depressziós szenved, teljesen értelmetlennek látja az életét, sír, sérülést okoz magának, nem érdeklődik semmi iránt, az öngyilkosságon gondolkozik, az is komoly erőfeszítést igényel részéről, hogy felkeljen és hogy mosakodjon. Ilyen esetben én is azt mondom, hogy gyógyszer kell. De egy munkahelyi feszültség, nyugtalanság miatt nem! Azt ki kell beszélni, távolságtartással ránézni a problémára és racionálisan megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!