Implantátum beültetés utáni "idegen" érzés mikor múlik el?
10 napos még csak. A csavar teteje látszik ki az inyemből. Komoly fájdalmaim már nincsenek, de valami fura, bosszantó "idegentest" érzés van helyette, ami az őrületbe kerget. 🙈
Nehezen tudom bármihez is hasonlítani. Mint amikor szálka megy az ujjadba, és mivel tudod hogy nem odavaló, folymatosan ki akarod piszkálni 😅. Lehet hogy rossz hasonlat, de nehéz leirni az érzést. Folyton ott jár a nyelvem és késztetést érzek hogy piszkáljam, mert feszít, nyom, és mégis csak idegen dolog.
Ez mindenkinél ilyen? Túlparázom, vagy gond lehet vele? 🤔 El fog múlni?
Szerencsére elmúlt. :)
11-etki se bírtam volna. Minden elismerésem. Alul fölül egyszerre tették be? Vagy hogyan lett ilyen sok?
Nekem 10 implantátumom van és olyan kínokat éltem át amit senkinek nem kívánok. A többi fogam vagy le van csiszolva vagy ki lett húzva.... Ez teljesen más mintha egy-kettő fogról lenne szó.
Azt gondolom az még kibírható, de így nekem egy saját sem maradt és a hídak már nem olyanok mint az igazi. Szóval, mivel 3 hónapra fel lett rakva az egész és közben több helyen az ínyem teljesen visszahúzódott elég érdekes a helyzet.
Nem látszik de én érzem illetve láttam, így nem terhelem és mivel az étel a fogak alá kerülhet az esetemben így elég durva a dolog, de már megszoktam a pépesebb ételeket. A fentiek miatt pedig nem kockáztathatom, hogy esetleg begyullad, így marad a nagy elővigyázzatosság.
Ebben engem már nem ingat meg senki, majd ha átélte ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!