Fogszabályzós tapasztalatok?
Nekem is 2 és fél évig volt állandó fogszabályzóm. A felrakása egyáltalan nem fájt, csak szét untam magam ott a székben :) Aztán a felrakás után pár napig fájt, feszített. De én igazából már a felrakás utáni napon bármit tudtam enni-inni, a hideg leves,fagyi, stb jól estek. A viaszt, ahogy az előttem levő is írta ne felejts el kérni (ha nem ad magától a doki), mert ha valahol szúr, vág, tör a drót, akkor a viasz "életet menthet".
Nekem is el volt mozdulva az állkapcsom, és azt is helyre fogja tenni a fogszabályzó, de majd később hordanod kell valami gumit meg még ilyen nem tudom milyen hülyeségeket :), azt majd mondani fogja az orvos, ha már ott tartotok.
Nekem másfél évig volt. A felrakás egyáltalán nem fájt. Viszont utána nap már olyan szinten, hogy én arra is képes lettem volna, hogy visszamegyek, megmondom, hogy szedje le és hagyjuk ezt az egészet. Persze nem tettem meg, aminek így utólag nagyon örülök. Nagyon szép lett a végeredmény. Az a fájdalom kb 3 nap alatt el is múlt. Utánna a húzások nem viseltek meg nagyon. De talán ami legjobban fájt, az az volt amikor először alulra és felülre is füzérgumit kaptam. Na az ott tényleg szörnyű volt. De megérte.
Ha van bármi kérdésed, nyugodtan írj.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!