Mit jelent az önligírozó fogszabályzó? Mennyivel jobb? Tapasztalatok?
Sziasztok! Fogszabályzót szeretnék csináltatni és nagyon sokan ajánlottak egy orvost ahol az árak is nagyon-nagyon kedvezőek. Viszont van önligírozó illetve “sima” ( Fém rögzített készülék, Fém önligírozó rögzített készülék) igazából a két készülék között 30 ezer forint különbség van, viszont én a ti tapasztalatotokat szeretném meghallgatni, hogy melyik a jobb? És miért? Mennyiben tér el a két készülék egymástól?... Illetve bármi ehhez kapcsolódó információra kíváncsi lennék.
Előre is köszönöm szépen!
Az önligírozó fogszabin nincsenek gumik a breketteken. ( [link] )
Nem tudom, a gumis milyen, én erről a gumis megoldásról még most hallok először. Nekem ez az "önligírozó" van, semmi baj nincs vele az általános kellemetlenségeken kívül.
Nekem anno azt mondta a doki, h az önligirozós gyorsabb. Pontosabban és gyorsabb lehet mozgatni a fogat.
A havi állítások is sokkal rövidebb ideig tartanak, mivel csak bepattintja és kész az ívcsere után. Nem kell bajlódni a gumikkal.
Hátránya viszont h drágább, illetve nem lehet villogni a különböző színű gumikkal 😀
Egyébként van egy facebookos csoport. Fogszabályozósok klubja a neve. Ott talán van akinek volt mindkettő és többet tudnak segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!