Tudnátok írni tanácsokat, tapasztalatokat, hogy milyen a fogszabályzóval az élet, milyen érzés stb? Hogyan lehet elviselni a felrakás utáni pár napban a fájdalmat?
Szia
Köszönöm, mindenképp megnézem!
Kicsit nehezen viseltem az első hetet amikor fel tették alsó , felső soron van . Ez volt lassan fél éve . Megszoktam semmi bajom vele . Állítások urán 1-2 napig kellemetlen , de nem kimondottan fáj .
Összesen nekem 3.5-4 évet mondtak amíg fent lesz , de nem zavar simán meg barátkoztam vele . Első kontrollnál a doki csodálkozott amikor kérdezte , hogy hogyan viselem és simán mondtam neki , teljesen jól meg szoktam , mondta hogy sokan panaszkodnak első kontrollnál .
15l
Köszönöm az utolsó kettő válaszolónak, mindkettő nagyon érdekes és hasznos volt!
Még jöhetnek!
A felrakás után nekem eléggé fájt és feszített. De ahogy előttem is írták, utána már csak az állítások után rossz egy kicsit.
Én például nem tudtam se almába, se szendvicsbe harapni, kerültem is a 2 év alatt végig, egy alkalmat kivéve. A mogyorós, kicsit keményebb müzliszelet kifogott rajta és letört az egyik fogamról. Szóval vigyázni kell vele azért.
Összességében nagyon szerettem, de a legfontosabb az, hogy sokkal jobban figyelj a fogaid tisztítására, mert hamarabb beszorul a fogak közé az étel.
Az első pár napban letudtam volna tépni az egészet. Aztán enyhült ez a kellemetlen érzés. Az alsót nem érzem egyáltalán, a felsőt igen de nem zavar. Az állításnál 3 vagy 4 alakom volt amikor 2 napig fájdalomcsillapítót szedtem. Résnyitások voltak ilyen kis rugó szerű izékkel. Na az borzalmas volt! A többi állítás csak kellemetlen volt pár napig. Gumizni volt amikor kellett volt amikor nem. Alapjáraton nem szerettem a gumikat használni de eltűrtem azt is. Enni állítások után puhát szoktam pár napig, de aztán eszek mindent. Almát pl kicsire vágva hogy ne kelljen harapnom csak rágnom.
Kb ennyi, 2 hónap és leveszik. 2 éve van fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!