Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ez már az ideg?

Ez már az ideg?

Figyelt kérdés

Borzasztóan fáj a félbetört szuvasodott fogam.

Se fajdalomcsillapito se semmilyen praktika nem használ. Megállás nelkül nyilal minden fogam már hála ennek meg magamnak....

Az a feketésebb lyuk szerüség az az ideg? Ha bármi hozzáér egy picit is embertelen nyilalás következik... kb 24 órája tart ez a megállíthatattlan fájdalom és a paracetamol sem viszi le semennyire.

[link]

Ma felhívom az ügyeletet (anglia) és várom a csodát mert most minden van itt csak gyors ellátás nincs...

2021. jan. 2. 10:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen jo kepet birtal csinalni
2021. jan. 2. 10:47
 2/9 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Pálinka, segithet a kinzó fàjdalom ellen. Vegyèl egy kis kupica mennyiséget a szádba ès tartsad ott ameddig csak tudod ahol fáj a fogad. Ez a terûlet egy idô után el fog zsibbadni, igy megszûnik a fájdalom. Többször egymás után megismètelheted ezt, utánna köpd ki a pálinkát, nem kell lenyelned.
2021. jan. 2. 10:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Beletoltam a telefont a számba tövig...
2021. jan. 2. 10:50
 4/9 Angel3000 ***** válasza:
52%
A kèp alapján, sûrgös lenne a Fogorvos!
2021. jan. 2. 10:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen valoszinuleg az ideig le van rohadva. Cataflamod nincs?
2021. jan. 2. 10:54
 6/9 A kérdező kommentje:
4/ itt kint nagyon harapnap rá ha nem sürgős esetben hívod a sürgőssegi univerzalis számot, akkor ezekszerint ez az? A fajladom most is olyan hogy a falat tudom megfejelni es a napi 4x 2 paracetamolt már úgy eszem hogy kb 2x annyit. De most már többet nem akarok bevenni amúgy sem használ
2021. jan. 2. 10:57
 7/9 A kérdező kommentje:

5/

Sajnis nincs csak paracetamol tabblettaim vannak de semmit se hat.

Fekete tea filtert ragcsálok.

2021. jan. 2. 10:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Most lehet hogy hülye kerdés de ez a fog éve óta amikor szepen egyben volt akkor is nyimasra nagyon fajt ezert nem is ragtam itt mert ha nyomas erte akkor fájt de látszolag semmi baja nem volt a feketébb szuvasodástól eltekintve ami tudom hogy baj. Érzem is hogy kijebb áll mint ha ki lökődne azután tört ketté. Lehetseges hogy alul gennyesedés is van? Ar arcom szerencsére nincs megdagadva és semmi sem jön belölle de irdatlanul fáj és olyan mint ha hálózatba lenne kötve a többi is fáj.
2021. jan. 2. 11:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Tuti hogy be van gyulladva , es igen genny is van. Minnel elobb ki kene huzatni mert jobb nem lesz
2021. jan. 2. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!