Gyökérkezelés tapasztalat?
Sziasztok! Gyökérkezelésre kell mennem, viszont még sose volt benne részem és félek kicsit.
Mit és mennyire lehet érezni kezelés alatt?
Amikor lefúrnak a gyökerig illetve mikor kihuzzak az ideget nem fáj? Ha éreztél valamit milyen érzés volt? Mihez hasonló? Tompa vagy éles fájdalom? Köszönöm ha segítetek 😊
Semmi extra, ha nem gyulladt a fog. A húzás szerintem rosszabb, azt hallod, hogy ropog, meg olyan érzésed van, mintha amputáltak volna belőled valamit.
Cserébe a gyökérkezelés meg hosszadalmas.
Akkor se aggódj. Az enyém begyulladt, kaptam bele idegölőt, majd miután már elhalt az ideg, kezdődött csak (napok múlva) a kezelés.
Senkinek nem érdeke, hogy rossz tapasztalattal távozz, vagy megnehezítse a kezelést a fájdalmad.
Köszönöm a bíztatást.
Magándokihoz megyek, bízom bennük mert többször voltam már náluk és nagyon ügyesek. Csak gyökérkezelésben meg nem volt részem 😊
Én nemrég estem át életem első gyökér kezelésén. Amiatt kellett gyökér kezelni, mert begyulladt, és iszonyatosan fájt a fogam, a fél arcom fel is dagadt (csonthártyagyulladásom is lett). Erre szedtem 1 hétig antibiotikumot, ami szépen levitte a gyulladást és a fájdalmat.
Én is féltem a gyökérkezelésről. Igazából semmit sem éreztem az egészből,még injekciót se kaptam.😀 Azért lehetett valószínűleg fájdalommentes, mert már teljesen elhalt a fogam, ahogy a röntgen is mutatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!