Segítség!! Nekicsaptam az ajtót a fogamnak?!
Szóval..néztem fel az égre hogy milyen szép hogy ilyen felhős, meg a hold is milyen szép..bla bla bla
Szóval bámultam felfele, és közben nyitottam ki a kocsi ajtót és POFÁN B*SZTAM MAGAM
És a 2 felső lapát fog mellett az egyik csontfogat nagyon megütöttem
Persze televan a szám tejfoggal, ami az én korosztalyomban kb senki másra nem igaz, és pont azt az aránylag szép csont fogat kellett eltalálnia az ajtónak..
Na mindegy..az van hogy most eléggé fáj és mintha kicsit kilazult volna.. Nagyon elkeseredett vagyok..Ezzel házilag mit tudok kezdeni? Kérlek segítsetek!
Sok a lyukas fogam amik tejfogak amúgy de nincs alattuk csont fog, mert nehogymár legyen, erre ez is..
A fogaim miatt kb 0 az önbizalmam, és a szüleimnek sincs pénze erre.. ezt a meglepően kevés karácsonyi ajándékok is bizonyitották, de ők maguk is mondták hogy nem állnak jól..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!